Ga naar de inhoud

Apecoin meest verhandelde altcoin van 2022

ApeCoin (APE) werd onlangs gelanceerd en ge-airdropped naar alle investeerders van de BAYC en gerelateerde NFT collecties, zoals de Mutant Ape Yacht Club en de Bored Ape Kennel Club. Via de airdrop konden eigenaars van BAYC NFTs gratis APE tokens claimen en deze doorverkopen wanneer zij maar wilden.

De Bored Ape Yacht Club, een verzameling van niet-fungibele tokens (NFT’s), kondigde op 17 maart de introductie aan van haar nieuwe cryptocurrency token ApeCoin (APE), wat aanzienlijke interesse wekte in de cryptocurrency markt.

Kort na de lancering piekte de prijs van APE snel naar ongeveer $40, om korte tijd later abrupt te kelderen naar ongeveer $8,50.

Apecoin lancering maart 2022

De Apecoin werd in maart dit jaar gelanceerd met direct een forse stijging van de koers. Op dit moment is de APE de meest verhandelde altcoin. Ondanks dat de markt al geruime tijd nauwelijks beweegd doet de koers van de Apecoin het erg goed.

Koop nu APE bij Litebit

Wat is APE?

ApeCoin fungeert als de governance en utility token van de BAYC, een NFT project van Yuga Labs, dat 10.000 unieke verveelde ape kunstwerken heeft. De Ape Foundation die de ApeCoin voedt wordt overzien en beheerd door de ApeCoin DAO, die zich richt op het verzekeren van governance naarmate de gemeenschap groeit.