Ga naar de inhoud

Bitcoin investeren

In Bitcoin investeren zal wel eens een stuk interessanter kunnen zijn dan je tot nu toe hebt gedacht. Vooraanstaande financiële experts overal ter wereld zeggen namelijk dat ons huidige monetaire systeem niet langer houdbaar is. Geld wordt eindeloos uit het niets gecreëerd en de schulden stapelen zich op. En na de wereldwijde economische crash van 2008 zijn de problemen allerminst verholpen. Ze zijn alleen maar erger geworden.

Hoe investeer ik in BTC?

Klik op onderstaande tabel op handelen en investeer in bitcoins of andere cryptocurrency. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u inlegt.

Het is niet een kwestie van of, maar van wanneer de bubbel barst. En wie zich hier nog niet op heeft voorbereid, zal als het moment daar is met waardeloos geld kunnen blijven zitten. De nieuwe economische ineenstorting zal er namelijk voor zorgen dat geld zó weinig waard wordt, dat je er nauwelijks nog wat van kan kopen. Het vertrouwen in de Euro zal hierdoor kwijtraken en men zal zoeken naar assets die wel in waarde gebleven of zelfs gestegen zijn. Voorbeelden van deze assets zijn edelmetalen als goud en zilver én Bitcoin.

Een run op deze assets zal echter zorgen voor een snelle en hoge waardevermeerdering. Er wordt zelfs gesproken van een waardeverhoging van maar liefst acht keer de huidige waarde. Wil je gaan investeren? Zorg dat je dit dan tijdig doet, nog voordat de assets in waarde zijn gestegen. Begin je te laat, dan kun je behoorlijk achter het net vissen.

In Bitcoin investeren

In Bitcoin investeren, of niet?

De economische ineenstorting zal niet worden aangekondigd, dus probeer vanaf vandaag maandelijks wat geld opzij te leggen en daarmee in kleine beetjes te beleggen. Investeer echter niet alles in één asset. Verspreiden is de beste optie en biedt de beste kans op het behouden van je vermogen. Investeren in Bitcoin is net als in goud en zilver logisch als je nagaat dat het schaars is en los staat van ons financiële systeem. Bovendien staat Bitcoin bekend als geld én wordt het al enkele jaren met succes gebruikt als betaalmiddel, iets waar men in tijden van nood ook aan zal denken.

Volg deze investeringstip zonder enig risico en behaal een rendement van 598%. (peildatum 30-09-2017)

Investeren Bitcoin