Ga naar de inhoud

BitcoinUSD․com lanceert een actuele koersen website

BitcoinUSD.com, een website ontwikkeld om het publiek te informeren over cryptobeurzen en actuele prijzen, heeft zijn nieuwe website gelanceerd. De nieuwe site biedt meer informatie over de huidige cryptocurrency prijzen, live market cap, nieuws en educatieve artikelen via haar crypto blog. BitcoinUSD.com begon als een Bitcoin-gerichte cryptocurrency site, om vervolgens uit te groeien tot een bestemmingswebsite voor alle cryptocurrencies. De site splitst informatie op over verschillende cryptocurrencies en voorziet gebruikers van extra informatie over NFT’s en andere munten.

De nieuwe site biedt een verscheidenheid aan functies. Deze omvatten informatie over verschillende munten, de Binance-uitwisseling, de grootste stijgers en verliezers, een crypto-calculator, een crypto ICO-kalender, een blokverkenner en een functie waarmee gebruikers een portefeuille kunnen opbouwen en een blog voor al het laatste cryptocurrency-nieuws.

BitcoinUSD biedt ook opties voor haar gebruikers over waar ze een cryptocurrency uitwisselingsplatform kunnen vinden en schetst hoe betrouwbaar elke uitwisseling is. Op de hele site staan de up-to-the-minute prijzen voor de topvaluta’s en de site schetst ook de grootste stijgers en dalers van de dag.