Ga naar de inhoud

Bitonic

Bitonic (een anagram van Bitcoin) is een Nederlandse Bitcoinonderneming met als missie: Bitcoin voor iedereen.

Snel en vertrouwd bitcoins kopen via iDEAL bij de nummer 1 van Nederland! Sinds 2012 heeft Bitonic al meer dan 300.000 bitcoins verkocht.

Koop en verkoop Bitcoins bij Bitonic Nederland

Heb je vragen? Bel dan naar +31 (0)343 700 212 (ma-vr 09:30 tot 18:00 uur)

Bitonic.nl review: betrouwbaar

Het idee voor Bitonic.nl ontstond op 12 maart 2012 toen bitcoins kopen nog erg omslachtige was. Drie middelbare-schoolvrienden bedachten hier een oplossing voor en lanceerden in april officieus het platform iDealCoin. Een maand later werd de handelsnaam omgedoopt tot Bitonic en daarmee werd het handelsplatform officieel. Inmiddels is Bitonic uitgegroeid tot een onderneming met meer dan tien medewerkers en heeft het een vestiging van 170 m2 aan de Oude Utrechtseweg 17C in Baarn.

Bitonic wordt veel gebruikt voor het online kopen en verkopen van bitcoins. Het bedrijf bestaat in 2017 vijf jaar en is daarmee een van de meest betrouwbare Nederlandse Bitcoinondernemingen. Bitonic krijgt veel goede ervaringen door hun vertrouwde en snelle service. Bovendien staat Bitonic bekend als een partij met veel kennis, kunde en knowhow. Het is namelijk de meest ervaren partij in de Nederlandse Bitcoinmarkt. De goede ervaringen met Bitonic blijken daarom ook uit het aantal bitcoins dat zij tot op heden hebben verkocht en de prijzen die Bitonic heeft mogen ontvangen.

Waar Bitonic.nl in de lente van 2012 begon met een voorraad van honderd bitcoins, staat de teller momenteel al meer dan driehonderdduizend verkochte bitcoins. De eerste mijlpaal werd behaald in maart 2014 met de verkoop van de honderdduizendste bitcoin. In mei 2015 volgde de verkoop van de tweehonderdduizendste bitcoin. December 2016 markeerde de verkoop van de 250.000ste bitcoin. In augustus 2017 werd de mijlpaal van 300.000 verkochte bitcoins bereikt. Cijfers die naast de populariteit van Bitcoin ook de betrouwbaarheid van Bitonic aangeven.

Ook het feit dat Bitonic op 20 april 2015 de Fintech Award won – een prijs voor de meest veelbelovende financiële start-ups – laat zien dat Bitonic.nl een betrouwbaar en innovatieve samenwerkingspartner is op het gebied van bitcoins.

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Nederland bitcoins te kopen. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden op een handelsplatform (bitcoin exchange) waar je kunt handelen met andere gebruikers. Dit is wel relatief ingewikkeld, tijdrovend en ook niet zonder risico, omdat je je euro’s en/of bitcoins moet stallen bij het handelsplatform. Het voordeel is wel dat het vaak iets goedkoper is.

Het makkelijkst en op een veilige manier koop je bitcoins met iDEAL. Er zijn verschillende partijen in Nederland waar bitcoins gekocht kunnen worden. Je betaalt meestal iets meer (rond de 1%) dan op een bitcoin exchange, maar veel mensen vinden het gemak en de snelheid een groot voordeel ervan. We gaan nu een stappenplan beschrijven van het kopen bij het bitcoinbedrijf Bitonic.

Ze hebben op hun website een stappenplan staan. Deze hebben we op een simpele manier herschreven.

Stap 1: Ga naar de website Bitonic. Op de hoofdpagina kun je invullen hoeveel bitcoin je wilt ontvangen, of hoeveel euro je wilt besteden. Elk bedrag tussen 10 en 20.000 euro is mogelijk. De bitcoinhoeveelheid die je hier ziet staan als je een getal invult is wat je ontvangt. Op het moment dat je de betaling start, staat de koers vast. Klik op kopen om verder te gaan.

Bitonic

52 reacties op “Bitonic”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *