Ga naar de inhoud

BTCdirect veranderd in Blox

Vanaf 6 september 2018 ziet u dit artikel en al het andere nieuws op dit platform in een ander formaat gepresenteerd. Deze verandering is te danken aan BLOX, de toonaangevende crypto-app in België en Nederland. BLOX werkt samen met BTC Direct om het nieuws dat je gewend bent in een nieuw jasje te steken.

Wat is de BLOX crypto app?

BLOX is een app waarmee gebruikers eenvoudig cryptocurrencies kunnen verhandelen. In de app kunnen gebruikers in realtime crypto kopen, prijzen bekijken en handelen in de meest populaire valuta. Daarnaast is BLOX als officiële app geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

BLOX is sinds kort een samenwerking aangegaan met het contentteam van BTC Direct. Beide teams gaan op 6 september 2019 samenwerken. In de tussentijd publiceren ze nog steeds dagelijkse crypto-nieuwsrapporten. Deze rapporten zullen nu echter worden gepubliceerd onder het merk BLOX. Je hebt misschien ook gele BLOX-banners opgemerkt in artikelen die eerder door BTC Direct zijn gepubliceerd.

BLOX is enthousiast over deze overname. Naast het verhandelen van crypto, voorziet dit ontwikkelingsgerichte bedrijf gebruikers van het laatste nieuws. Dit past perfect bij de visie van de toekomst waar ontwikkeling voorop staat.

Het doel van de nieuwszender en website is om het meest recente en belangrijke nieuws te bieden. BLOX zorgt ervoor dat crypto op een leuke en begrijpelijke manier in contact wordt gehouden met Nederland en Vlaanderen