Ga naar de inhoud

BTCDirect

BTCDirect is een Nederlandse fintech onderneming met een missie. Wij bieden een platform ter ondersteuning van de verdere acceptatie van bitcoin waarop wij bitcoin bereikbaar, begrijpbaar en toepasbaar maken. BTCDirect is een van de genomineerde van de Dutch Fintech Awards 2017. De meest innovatieve dienstverleners in de financiële sector doen mee. Sponsor van deze wedstrijd is de Rabobank.

Sinds 2013 is BTCDirect actief op de markt van Bitcoins. Veiligheid, snelheid en gebruiksgemak zijn de drie speerpunten van BTCDirect. Het platform wat ooit gestart is in Nijmegen en dat zij gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk en de live ondersteuning bij het kopen en verkopen van Bitcoins. Op werkdagen is de support van 09:00 tot 22:00 uur en op weekenden is dit van 12:00 tot 18:00 uur.

Open een gratis account bij BTCDirect >>

BTCDirect is gevestigd aan de Van Schaeck Mathonsingel 6 in Nijmegen. Telefonisch bereikbaar onder +31 (0)24 377 2737 (Ma-Vr 10:00 – 18:00). De support is bereikbaar via Skype: btcdirect1.

Aankopen van Bitcoins

Aankopen van Bitcoins is eenvoudig je dient te beschikken over een Bitcoin adres en als je transacties uit wilt voeren dan is een wallet ook handig. BTCDirect biedt een veelheid aan betalingsmogelijkheden. De gemakkelijkste iDEAL voor Nederland en Bancontact voor België.

BTC Direct heeft een mooie filmpje met de ins/outs van het kopen via hun platform. Let eens op de koers die wordt getoond, één Bitcoin kost 337,51 Euro.

Aankopen van altcoins

Tegenwoordig biedt BTCDirect ook toegang tot de altcoins Ethereum en Litecoin. Een wallet die wij uit eigen ervaring kunnen aanraden is Jaxx. Jaxx is geschikt voor een veelheid aan besturingssystemen. Uiteraard worden iOS en Android ondersteund.

Jaxx is een multi-wallet die naast Bitcoin ook geschikt is voor een aantal altoins waaronder Ethereum en Litecoin. Jaxx heeft bovendien een ingebouwde feature die het mogelijk maakt om Bitcoins om te wisselen tegen altcoins. En omgekeerd.

Hoe werkt Bitcoins kopen bij BTCdirect?

Wie werken er bij BTCdirect?

Onderstaand het personeel genoemd met alleen de voornaam ivm de privacy en zijn of haar functie.

Frank
Communicatie

Jerrymie
Communicatie

Lennart
Customer Support

Mike
Founder

Mike is een van de founders van BTC Direct. Zijn passie voor bitcoin en altcoins is enorm.

Jacqueline
Human Resource

Mark
het juridische hart van BTC Direct

Roy
Customer Support

Axel
Beeldredactie

Davy
Founder

Toon
Marketing & Communicatie

Open een gratis account bij BTCDirect >>