Ga naar de inhoud

Informatie over de onecoin

OneCoin is het nieuwe succesverhaal op het gebied van cryptovaluta. Heb je de boot gemist bij de Bitcoin, die in een paar jaar tijd een waardevermeerdering heeft gezien van meer dan 10.000%? Vis niet weer achter het net, en investeer nu in OneCoins.

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 79% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Wat is OneCoin?

Net als Bitcoin, is OneCoin een digitale munteenheid: een zogenaamde cryptocurrency. Het verkrijgen van OneCoins is echter wel een stuk makkelijker dan Bitcoins, die met zware servers gemined worden. Ook stijgen OneCoins snel in waarde. Om te voorkomen dat zo’n explosieve waardestijging leidt tot een bubble, is de toename in waarde gereguleerd met zogenaamde splits.

Wanneer instappen?

Door nu in te stappen, kun je OneCoins nog tegen een lage waarde verkrijgen. Zodra 80% van de OneCoins beschikbaar zijn, zullen deze op de International Currency Exchange verhandeld gaan worden, en naar verwachting flink in waarde stijgen. Bovendien is inschrijven gratis, en kun je zo kennis maken met het OneCoin systeem. Je hoeft hiervoor geen technische kennis te hebben.

Wat gaat de koers van OneCoin doen?

De OneCoin overtreft alle andere cryptovaluta, zelfs de Bitcoin, in hoe snel de waarde is gestegen. In minder dan twee jaar tijd na de lancering in september 2014, steeg de OneCoin van een beginwaarde van € 0,10 tot € 6,25. Het is goed mogelijk dat deze waardestijging alleen maar doorzet, wat zou betekenen dat nu instappen nog altijd een aanzienlijk rendement betekent.

Aan de slag met OneCoin

Om zelf met OneCoin aan de slag te gaan, moet je een account aanmaken bij OneCoin. Voor de eerste 30 dagen is dit gratis, daarna verdwijnt je gratis account. Daarna kun je een OneCoinpakket kopen. Dat kan al vanaf € 110,-! Voor het aanschaffen van een OneCoinpakket, moet je eenmalig € 30,- inschrijfkosten betalen. Deze zijn niet van toepassing als je je pakket upgradet. Na betaling aan de (internationale) rekening van OneCoin, ontvang je tokens. Afhankelijk van je pakket, kun je een aantal tokens inzetten, na een split van je tokens, om daadwerkelijke OneCoins te minen.

Nog meer verdienen met netwerkbonussen

Nadat je OneCoins hebt gemined, kun je deze natuurlijk vanzelf meer waard laten worden, maar je kunt ook zelf actief bijdragen aan de waardetoename van je rekening. Dit kan m

OneCoin is het nieuwe succesverhaal op het gebied van cryptovaluta. Heb je de boot gemist bij de Bitcoin, die in een paar jaar tijd een waardevermeerdering heeft gezien van meer dan 10.000%? Vis niet weer achter het net, en investeer nu in OneCoins!