Ga naar de inhoud

Investeerder Bill Miller heeft nu 50% van zijn persoonlijke vermogen in Bitcoin

Fondsmanager en miljardair Bill Miller is zo bullish op bitcoin dat het en investeringen die nauw verbonden zijn met de crypto nu 50% van zijn persoonlijke vermogen vertegenwoordigen, onthulde hij in een video-interview met WealthTrack dat vrijdag werd gepubliceerd. Hij kocht na verloop van tijd wat meer bitcoin, maar daarna jarenlang niet meer, tot vorig jaar toen de prijs nieuwe hoogtepunten bereikte en vervolgens sterk begon te dalen, en hij dacht dat het een goed moment was om de dip te kopen. Miller begon weer te kopen op $25.000, een daling ten opzichte van de piek van net onder $70.000, met als reden dat er veel meer mensen waren die het gebruikten, niet te vergeten dat durfkapitalisten en anderen erin investeerden.

Miller, die bekendheid verwierf met het verslaan van de S & P 500-index voor een recordbrekende 15 jaar op rij van 1991-2005 als fondsbeheerder bij Legg Mason, heeft eerder zwaar geïnvesteerd in bitcoin in fondsen die hij beheerde, maar zijn onthulling over zijn persoonlijke portefeuille was nieuw.

Miller zei dat hij persoonlijk bitcoin begon te kopen rond $ 200 in 2014 na het horen van een toespraak van van bitcoin voor het introduceren ervan in Silicon Valley-kringen, op de jaarlijkse Sun Valley media- en techconferentie.