Ga naar de inhoud

Litebit reviews en beoordelingen van klanten

LiteBit: de juiste keuze voor handelen in cryptocurrencies. Open nu een account zonder wallet en koop een van de 50 beschikbare crypto munten.
Wil je gemakkelijk online handelen in Bitcoins en andere cryptovaluta? LiteBit biedt een veilige, makkelijke en snelle manier om te handelen in cryptovaluta. Gekochte cryptocurrencies worden meteen verstuurd. Bij LiteBit kun je betalen met iDeal, maar ook andere in Europa gangbare betaalmethodes, zoals SEPA, Bancontact, SOFORT, en GiroPay.

LiteBit timmert aan de weg

Waar het vroeger alleen via ingewikkelde omwegen mogelijk was om cryptovaluta zoals Bitcoins te kopen, is er nu LiteBit. LiteBit richt zich specifiek op het snel, gemakkelijk en veilig aanbieden van transacties in Bitcoins en andere cryptocurrencies. Daar profiteer je als klant het meest van. Op diverse websites die dienstverleners in cryptovaluta vergelijken, komt LiteBit erg goed uit de verf. Meer en meer klanten kiezen voor LiteBit, dat hard op weg is marktleider te worden.

Het draait om de klant

Bij LiteBit staat service voor de klant voorop, daarom bieden zij diverse manieren om met hen in contact te treden. Naast een uitgebreide dienstverlening via hun website, zijn ze goed bereikbaar via sociale media. Wil je toch liever contact over de telefoon? Dat kan via de goed bereikbare telefonische servicedesk van LiteBit.

De toekomst van LiteBit en cryptovaluta

2018 ziet eruit als een veelbelovend jaar voor cryptocurrencies. LiteBit ziet deze toekomst vol vertrouwen tegemoet, met veel kansen voor haar klanten. Met de huidige en verwachte ontwikkelingen op het gebied van cryptovaluta, is het goed mogelijk dat je ook deze nieuwe, opkomend cryptocurrencies veilig en gemakkelijk bij LiteBit zult kunnen verhandelen, met de hoge kwaliteit service die je van hen kunt verwachten.

LiteBit: Service en gemak en een zeer ruim aanbod in cryptocurrencies

Wat is LiteBit? Op LiteBit.eu kun je handelen in meer dan 50 cryptocurrencies. Wat de .eu extensie al aangeeft, is dat LiteBit actief is in heel Europa. Toch is het gewoon een Nederlands bedrijf. Bij LiteBit kan iedereen aan de slag met het kopen en verkopen van cryptovaluta: Overzichtelijkheid en eenvoud staan er hoog in het vaandel.

Diensten van LiteBit

Cryptogeld bewaar je in een digitale zogenaamde ‘wallet’. Wallets kunnen, anders dan een echte portemonnee, maar één soort cryptomunt bevatten. Gelukkig biedt LiteBit voor bijna iedere cryptovaluta die je er kunt (ver)kopen, een hosted wallet aan, zoals van Bitcoin, Litecoin en Verge. Zie je cryptovaluta als investering, dan kun je bij LiteBit de koersen van je favoriete cryptocurrencies bijhouden in een overzichtelijk dashboard: het investeringsportfolio.

Veiligheid voorop

Het gebruik van LiteBit is veilig. Toch kan het geen kwaad om wat extra maatregelen te treffen om je waardevolle cryptocurrency-investeringen te beschermen. Zo is een hardware wallet, een opslagmedium speciaal voor cryptovaluta, met zware encryptie, veel minder gevoelig voor hackers. Om je nog beter tegen hackers te beschermen, doe je er ook verstandig aan om je account met twee-factor authenticatie (2FA) te beveiligen. Zo voorkom je dat ongeautoriseerde gebruikers bij je account kunnen, zelfs al hebben ze je gebruikersnaam en wachtwoord gestolen.

LiteBit blinkt uit in klantgerichtheid

LiteBit biedt een ruim aanbod in cryptovaluta. Misschien is ergens anders een iets gunstiger rendement te behalen, maar dat maakt LiteBit meer dan goed met uitstekende service en een hoge mate van gebruikersgemak. Voor de beginnende investeerder, of iedereen die waarde hecht aan gebruiksvriendelijkheid, is LiteBit een uitkomst op het gebied van cryptovaluta.