Ga naar de inhoud

Sterke koersbeweging

Afgelopen dagen zijn de tekenen dat marktpartijen de koersstijging van de voorgaande weken aan het verzilveren zijn. Dit heeft alles te maken met het besluit wat mogelijk 10 maart gaat vallen. De Amerikaanse beurswaakhond SEC laat dan weten of Bitcoin als ETF, Exchange Traded Fund, wordt toegelaten op de Beurs BATS. De markt kijkt halsreikend uit naar wat er komen gaat.

Overige ontwikkelingen

De situatie in China blijft naar verwachting gehandhaafd. De Chineese overheid heeft op 9 februari 2017 het verbod opgelegd om te voorkomen dat Bitcoins worden benut in illegale transacties. De AML (Anti Money Laundry) processen en procedures dienen bij de Chineese Bitcoinbeurzen te zijn geïmplementeerd alvorens Bitcoins ontrokken kunnen worden tegen de Renminbi. Renminbi betekend letterlijk “Geld van het Volk”. Zal Bitcoin dit ooit worden?

Koersverwachtingen

De signalen zijn duidelijk Bitcoin staat op de kaart als digitale munt. Juist door de bewegelijkheid van de koers (volatiliteit) is het een interessant financieel instrument. Marktpartijen nemen posities is en sommige speculeren op een sterke daling wanneer de SEC een negatief uitspraak doet. In ieder geval biedt deze situatie de mogelijkheid om van een daling te profiteren door Bitcoins te kopen.

Handelen met Bitcoins zonder deze te bezitten?

Handel nu in de waarde van bitcoins door middel van het kopen en verkopen!