Ga naar de inhoud

Tip geld verdienen met Bitcoin

Wil je eenvoudig geld verdienen met Bitcoin? En meeliften op de koersstijging van Bitcoin zonder dat je risico loopt op het verliezen van eigen geld? Dat lijkt te mooi om waar te zijn. Gratis Bitcoins dat wil iedereen en met de faucets kan je inderdaad gratis Bitcoins krijgen. Als je met faucets aan de slag gaat, dan ontvang je kleine hoeveelheden Bitcoins en veelal minder dan 1 miljoenste Bitcoin. Heb je geduld en tijd om faucet websites te bezoeken, dan prima. Wil je echt serieus Bitcoins verdienen en dat op een eenvoudige manier? Maak dat gebruik van deze tips.

Wist je dat dit jaar al 135.000 personen in Nederland al belegt hebben in bitcoins. En dat er al 300 miljonairs zijn! Bekijk hier het artikel van de Telegraaf hierover.

(80,6% van de beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je het risico kunt nemen om je geld te verliezen)

Bitcoinkoers 20171015

Investeren in Bitcoin zonder eigen geld

Investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta brengt risico’s met zicht mee. Als je eigen geld investeert, investeer niet meer dan je bereid bent om te verliezen. Bitcoin kan naar 1 miljoen gaan, maar kan uiteindelijk ook geen waarde meer hebben als het vertrouwen weg is. Het wordt minder erg als je niet jouw eigen geld kwijt raakt. Hoe dat werkt? Aanbieders van Bitcoin bieden jouw een bonus als je een account opent om Bitcoins aan te schaffen. Coinbase geeft bij elke inschrijving en storting van 100 USD een bonus van 10 USD. Inderdaad ondanks de 10 Dollar bonus dien je alsnog eigen geld in te brengen. Maar wat als je door een eenvoudige keuze geld gaat besparen op jouw vaste lasten. Dan heb je de keuze om de besparing uit te geven aan Bitcoins of andere zaken zoals een etentje, een bioscoopbezoek, boeken of andere zaken.

Besparen en investeren in Bitcoin

Als je wilt investeren in Bitcoin en rendement wil behalen zonder eigen geld te verliezen, dan is dit de tip.

Bespaar je al op vaste lasten door over te stappen van energieleverancier? Ruim 1,2 miljoen huishoudens stappen over en laten zien dat het eenvoudig en gemakkelijk is. Zie je nog beren op de weg? Absoluut niet nodig. Wet- en regelgeving zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en het is een fabel dat je zonder stroom of gas komt te zitten. Stap over en ontvang honderden euro’s aan welkomstpremie. Gebruik de welkomstpremie als investering in Bitcoin. Eenvoudig en gemakkelijk geld verdienen door overstappen en rendement halen door Bitcoin.

Hoe werkt het overstappen en de investering in Bitcoin?

  • Volg de 5 stappen op Overstappen en kies de beste deal die voor jouw een besparing op gaat leveren.
  • Stel de maandelijkse energierekening was € 120 en door overstappen ga je uiteindelijk € 100 per maand betalen. Het verschil van 20 Euro kan je maandelijks investeren in Bitcoin. Of wanneer duidelijk wordt aangegeven dat je een welkomstpremie van bijvoorbeeld € 250 ontvangt, deze direct te investeren in Bitcoin.
  • Hoe koop je Bitcoins? Via BTCDirect of Bitonic koop je met iDEAL Bitcoins. Alvorens Bitcoins aan te schaffen dien je een digitale portemonnee ofwel een wallet te hebben om Bitcoins te ontvangen. Lees alles over de wallet en hoe deze werkt.
  • Heb je je Bitcoins aangeschaft en in jouw wallet staan? Wat is dan een slimme strategie om rendement te behalen?

De strategie voor Bitcoin

De koers van Bitcoin is in beweging en stond deze begin 2017 op rond de 1.000 Euro en begin september passeerde de koers de grens van 4.000 Euro. De koers is niet in een rechte lijn naar boven gegaan. De koers van Bitcoin kent veel beweging en wordt vergeleken met een achtbaan. Als je serieus aan de slag wil met koersbewegingen en rendement dan is trading een aangewezen mogelijkheid. Enige kennis omtrent koersbewegingen en analyses is dan wel gewenst. De meest eenvoudige strategie die voor rendement heeft gezorgd: HODL. HODL is in de wereld van Bitcoin de vervanging van HOLD wat aanhouden betekend. Met HODL ga je voor het rendement op lange termijn.

Jaarlijks overstappen en rendement

Jaarlijks overstappen en de welkomstkorting verzilveren is de aangewezen manier om een ‘gratis’ investering in Bitcoin te doen en rendement te behalen. Had je bijvoorbeeld € 150 welkomstpremie ontvangen op 30 september vorig jaar en deze geïnvesteerd in Bitcoin, dan had je een leuk rendement van 598% over slechts één jaar.

Kortom overstappen en investeren in Bitcoin loont!

Bitcoinkoers 1 jaar historie 20170930

Toelichting op berekening

  • Dollarkoers 30 september 2016 1,12 USD/EUR.
  • 150 EUR is omgerekend 168 USD.
  • Cointimemachine.com om rendement te berekenen.